Contact met de JGZ

De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) is bereikbaar voor collegiaal overleg en/of telefonische verwijzing. 
In de praktijk betekent dit over het algemeen contact met de jeugdarts of jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau (JGZ 0-4) óf contact met de jeugdarts of jeugdverpleegkundige van school. Natuurlijk is ook contact met anderen mogelijk. 

Rechtstreeks contact

Als je contact wilt met een medewerker van het consultatiebureau, en je weet om welk consultatiebureau het gaat, kun je ook rechtstreeks mailen naar het betreffende consultatiebureau. Je vindt de contactgegevens van de consultatiebureaus hier. 

Zoek jouw consultatiebureau

Wil je weten wat jouw consultatiebureau is? Klik dan op gebruik mijn huidige locatie. Of vul je postcode in.

Vind jouw consultatiebureau

Contact via bedrijfsbureau

Voor contact kun je bellen of mailen naar het bedrijfsbureau van de JGZ. Zij kunnen voor jou kijken welke jeugdarts/verpleegkundige verbonden is aan welk(e) school of consultatiebureau. 

Als degene beschikbaar is kun je vaak rechtstreeks doorverbonden worden met betreffende jeugdarts of jeugdverpleegkundige. Als dat niet mogelijk is, kan het bedrijfsbureau een belverzoek/spoedbericht achterlaten.

Bedrijfsbureau JGZ
T  088 355 60 00 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur)

E  JGZ 0-4 jaar jeugdgezondheidszorg@vggm.nl
Z  JGZ 0-4 jaar ggdgelderlandmiddenjgz04@zorgmail.nl

E  JGZ 4-18 jaar ggd@vggm.nl
Z  JGZ 4-18 jaar ggdgelderlandmiddenjgz418@zorgmail.nl

Wij gebruiken Zorgmail. Als je ook gebruik maakt van Zorgmail, dan is dit een veilige manier om e-mails met persoonsgegevens te verzenden.