op het consultatiebureau

Werken bij de GGD

Werken bij GGD Gelderland-Midden is werken met bijna 2000 collega’s aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn een organisatie met veel verschillende disciplines binnen de veiligheidsregio, Brandweer, GGD, Veilig Thuis, GHOR en ambulancezorg. Wij staan 24/7 klaar voor de ruim 680.000 inwoners uit 15 gemeenten in onze regio.

Vacatures vaccinatieronde corona najaar 2023

Er komt in het najaar een nieuwe vaccinatieronde tegen corona. Ben je geïnteresseerd om je in te zetten voor de nieuwe Covid vaccinatieronde in Gelderland Midden? Wij plaatsen hiervoor geen vacatures op onze website, maar wij werken samen met externe partijen. De personeelsuitvraag is gedaan bij zowel Randstad als BKV. Wil je werken tijdens de nieuwe vaccinatieronde tegen corona in het komende najaar? Dan nodigen wij je van van harte uit om te reageren op een voor jou interessante vacature!

Arts in opleiding tot specialist

Jij hebt belangstelling om als aios een opleiding tot arts Maatschappij & Gezondheid te volgen?

Jij bent op zoek naar een geschikte plek voor het praktijkdeel van je opleiding? Het lijkt jou leuk om ervaring op te doen in een dynamische omgeving met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid? Je bent bij ons op het juiste adres!