Reisvaccinaties op maat

Het platform GGDReisvaccinaties heeft 2 nieuwe websites gelanceerd. 

  1. GGD Vaccinaties op maat 
  2. GGD Beroepsvaccinaties. 

Op elke site staat een overzicht van de vaccinaties, prijzen en ook kan direct online een afspraak gemaakt worden. 
 

GGD Vaccinaties op maat

Deze site is opgezet voor de vaccinaties die buiten het reguliere Rijksvaccinatieprogramma vallen. De GGD-arts bepaalt uiteindelijk of een vaccinatie wel of niet wordt gegeven. Zij/hij stelt de indicatie. 
Op deze site is een overzicht te vinden van de meest gegeven vaccinaties op maat. Per vaccinatie is ook aanvullende informatie aanwezig over de ziekte, het vaccin en het vaccinatietraject. 
Naast de algemene informatie kan er ook geselecteerd worden op specifieke doelgroepen als kinderen, ouderen en medische risicogroepen. Enkele voorbeelden van vaccinaties die worden aangeboden zijn: de waterpokkenvaccinatie, gordelroos en pneumokokken.
GGD Vaccinaties op Maat | Gezondheid voor iedereen
 

GGD Beroepsvaccinaties

Op deze site is voor werkgevers en werknemers te zien welke vaccinaties relevant zijn voor een gezonde én veilige werkplek. De GGD ontzorgt bedrijven en opleidingen door het aanbieden van voorlichting, vaccinaties, vaccinatiebewijzen en titer-bepalingen. 
Werkgevers kunnen via deze site informatie/offerte aanvragen. Werknemers zelf kunnen ook kijken welke vaccinaties relevant zijn per beroepsgroep en direct online een afspraak maken. Enkele voorbeelden van vaccinaties die worden aangeboden zijn: rabies, hepatitis b, kinkhoest en DTP. 
GGD Beroepsvaccinaties | Gezond aan het werk!